Yoga for the Special Child Basic 1 in The Netherlands

Docent: Sonia Sumar

Yoga for the special child Basic 1 is een uitgebreide, hands-on, ervaringsgerichte 6 daagse training die u leert om alle benodigdheden en vaardigheden te verkrijgen die u nodig heeft om yoga te aan te bieden aan kinderen met speciale aandacht en zorg. De training is toegankelijk

voor yogadocenten, yoga studenten, schoolleerkrachten, gezondheidspraktijken, fysiotherapeuten, hulpverleners, ouders van kinderen met speciale behoeften en iedereen die geïnteresseerd is in het helpen van kinderen met speciale behoeften door middel van yoga.

Programma:

Het rooster is 6 volle dagen van 9:00 tot 17:00 uur. U heeft 1 uur voor lunchpauze en tussentijds een pauze gedurende de dag. Thee is aanwezig. Tijdens de training ontvangt u het handboek - werkboek met alle noodzakelijke informatie.
Op dag vier, vijf en zes krijgt u de gelegenheid om een demonstratie van de methode waar te nemen. Sonia zal 1: 1 werken met kinderen, waarbij de methode direct toegepast wordt,zodat u nog meer inzicht krijgt in hoe het allemaal werkt. Dit biedt een fantastische kans voor alle deelnemers in de cursus om niet alleen te zien maar ook de kans te hebben om te discussiëren, te vragen en verder te onderzoeken wat er over de week is geleerd.

Tijdens het programma leidt Sonia ook korte yoga sessies met het doel een opbouwen te geven van een reguliere yoga-oefening die u zelf kunt doen.
Het is belangrijk om de voordelen van yoga op je eigen lichaam / zelf te begrijpen en te ervaren voordat je het zelfs probeert aan te passen en te delen met kinderen met speciale behoeften. (Houd er rekening mee dat dit alleen voor uw eigen practice is, en niet voor het onderwijzen van gewone yoga-lessen aan volwassenen. Hiervoor moet u een 200 uur lerarenopleiding voltooien die u kunt doen met Sonia Sumar zelf of via een andere yoga school.

De training wordt gegeven in het Engels, daar waar nodig vertaald en ondersteund.

▼ Meer Informatie

Trompstraat 1, 1271 SX
Huizen
22 Oktober , Maandag 09:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 22 Februari , Vrijdag
 Fluor, Amersfoort
 21 Februari , Donderdag
 Amsterdam,
 01 Februari , Vrijdag
 Paradiso Amsterdam, Amsterdam
 21 Februari , Donderdag
 Fluor, Amersfoort
 16 Februari , Zaterdag
 Q-Factory Amsterdam, Amsterdam
 16 Februari , Zaterdag
 RAI Amsterdam, Amsterdam
 26 Januari , Zaterdag
 Poppodium De Meester, Almere-Stad
 22 Februari , Vrijdag
 Podium de Vorstin, Hilversum
 24 Januari , Donderdag
 Kunst en Antiek Weekend Naarden, Naarden