Workshop Taiji Jin (Taiji-krachten)

SNEEK – Op zaterdag 29 september kunt u tijdens onze workshop Taiji Jin leren de verschillende Taiji-krachten te ontdekken en te ontwikkelen. Gedurende de workshop krijgt u een kennismaking met en reiken wij u oefeningen aan om de verschillende ‘jins’ te oefenen.

In alle traditionele Taijiquan-methodes

worden ook de zogenaamde Jin geoefend. Jin staat voor intelligente krachten die volgens de overgeleverde verhalen zo bijzonder zijn dat ze op magie lijken. Ondertussen zijn er vandaag de dag voldoende Taiji-beoefenaars die voorbij de verhalen durven te kijken en hun waarde willen onderzoeken.

Taiji Jin worden in de Taiji-klassieken beschreven als een combinatie van mentale kracht (Yi) en getransformeerde Qi. Op deze manier kun je bijv. de bewegingen en intenties van de tegenstander beïnvloeden zonder dat deze het in de gaten heeft.

Tijdens de workshop gaan we terug naar het traditionele onderricht – eigenlijk de oorsprong van Taijiquan zoals wij dat kennen – van stilstaande Taiji houdingen en onderzoeken onze deelnemers de onvoorstelbare mogelijkheden van deze Taiji-krachten en worden de deelnemers uitgedaagd hun Taiji vaardigheden steeds verder te ontwikkelen.

▼ Meer Informatie


Sneek
29 September , Zaterdag 09:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 31 December , Maandag
 Leeuwarden, Netherlands, Leeuwarden
 01 Januari , Dinsdag
 Club Hemingway, Leeuwarden
 19 December , Woensdag
 Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud, Oranjewoud