The Legendary Osmond Brothers on Tour

De carriére van The Osmonds startte al vroeg in de jaren 60 toen ze regelmatig in de Andy Williams Show optraden. Na zeven seizoenen dit te hebben gedaan begonnen de broers zelf te schrijven en te componeren wat een contract opleverde bij MGM records.
In 1971 resulteerde dat in een nummer één hit in

Amerika met “One bad Apple”. In Nederland kwam het grote succes in 1972 nadat The Osmonds hadden opgetreden in “Eén van de Acht”, de quiz van Mies Bouwman. Bouwman verklaarde 41 jaar later in een interview aan het blad “Weekend”: “Ik zal het moment van optreden van de Osmonds nooit meer vergeten. Het publiek zat doodstil en vol verbazing te kijken naar de luidruchtige Donny Osmond en zijn muzikale broers”.
In één keer werden ze tot tieneridolen gebombardeerd en begonnen ze aan tournees die hen rond de hele wereld zou brengen.
Het nummer, “Crazy Horses”, haalde de nummer 1 notering, de opvolger “Down by the Lazy River”, haalde eveneens de nummer 1 hitparade notering.
Daarna volgden er nog tal van hits als “Goin’Home, “One way ticket to Anywhere”, Hold her Tight”, “Love me for a Reason” en “Having a Party”.
Op 17 mei 1975 gaven de broers het laatste concert in Nederland en het voorprogramma werd toen verzorgt door Bolland & Bolland.
Nu na 42 jaar staat de band weer op Nederlandse bodem en zal een aantal concerten verzorgen waaronder in Cacaofabriek Helmond

▼ Meer Informatie

Cacaokade 1, 5705 LA
Helmond
31 Oktober , Woensdag 19:30

Meer Evenementen In De Omgeving

 08 Februari , Vrijdag
 Optisport De Wetteling Venray, Venray
 03 Februari , Zondag
 Effenaar, Eindhoven
 03 Februari , Zondag
 Effenaar, Eindhoven
 05 Februari , Dinsdag
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
 23 Januari , Woensdag
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
 24 Januari , Donderdag
 Testpagina1, Eindhoven
 27 Januari , Zondag
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
 17 Februari , Zondag
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven