Storksky & Mantra | Altstadt

Wat gebeurt er als een onhoudbare energie botst met een onbeweeglijk object? We gaan het zien, want Storksky en Mantra bundelen dit voorjaar hun krachten op het podium en gaan de titanenstrijd aan in de rock-spelonken van Nederland. Altstadt Eindhoven is vrijdag 25 mei aan de beurt. Dé avond dat stijlen

gaan clashen, bier gaat vloeien en liefdesbabies zullen worden verwekt in een maalstroom van gitaargeweld.

Niks geen support. Het is Mantra óf Storksky die begint vanavond en meteen met de ballen bloot moet, want de ander kan het erna zomaar overtreffen! Versterkers op standje 11 en gaan met die banana.

STORKSKY
Het rock-duo Storksky laat voornamelijk stoner, blues en mathrock-invloeden horen. Met lage catchy gitaarlijnen, lompe drums en falsetto vocalen heedt Storksky een zeer volwassen sound die moeiteloos de competitie aankan met internationale acts als QOTSA, Muse, Death From Above 1979 en Royal Blood.
Voor de opnames van het debuut EP riep het tweetal de hulp in van maar liefst zes verschillende drummers waaronder Mario Goossens (Triggerfinger), Tim Van Delft (De Staat) en Jesper Albers (Paceshifters). Afgelopen jaar dook Storksky wederom met verschillende muzikanten de studio in en eind april 2018 zal dan ook een tweede EP uitgebracht worden. Een voortzetting van de typische Storksky-sound, maar dan misschien zelfs nog wat lomper en harder.

MANTRA
Dat Haarlem een broedplaats van talent is, is geen geheim. En ook nu weer laat Haarlem ons niet in de steek met de vierkoppige psy-grunge formatie Mantra.
Dikke baslijnen en een nietsontziende groove op de drums leggen de basis voor de twee gitaristen om met slim opgebouwde riffs en melodische licks een heerlijke spanning op te bouwen. Schijnbaar moeiteloos speelt het viertal met dynamiek en durft zowel de stilte op te zoeken als voluit in standje rock te gaan met totale publiekschaos als gevolg. Begonnen in obscure kroegjes in Haarlem, werkten ze langzamerhand toe naar optredens in Paradiso, de Melkweg, Opening van Mainstage Bevrijdingspop en een uitverkochte Palmtra show in het Patronaat.

Meer weten?
Tickets in de VVK á €8,- koop je hier: www.bit.ly/storksky-mantra
Nog meer weten?
www.altstadt.nl | Storksky | Mantra

▼ Meer Informatie

Stratumseind 71, 5611EP
Eindhoven
25 Mei , Vrijdag 20:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 22 December , Zaterdag
 Effenaar, Eindhoven
 15 Januari , Dinsdag
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
 28 December , Vrijdag
 Veldhoven, Netherlands, Veldhoven
 18 December , Dinsdag
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
 29 December , Zaterdag
 Muziekcafé Helmond, Helmond
 05 Januari , Zaterdag
 Muziekcafé Helmond, Helmond
 31 December , Maandag
 Het Goed Best, Best
 03 Januari , Donderdag
 De Schaapskooi Schijndel, Schijndel
 27 December , Donderdag
 De Schaapskooi Schijndel, Schijndel
 06 Januari , Zondag
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
 13 Januari , Zondag
 Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven
 29 December , Zaterdag
 Muziekcafé Helmond, Helmond