RAUM Drops | RAUM

RAUM Drops alles wat nieuw is op het RAUM-terrein: het startschot van een verse fase op een plek die steeds verandert.

Spiegelend paviljoen
Op 8 april lanceren we installatie Image Archeology van makers Sacha van den Haak en Anton Lamberg: beeldmateriaal van de omgeving wordt verzameld en op chronologische

wijze gepresenteerd in een continue livestream, die beeld samenvoegt tot nieuwe aarde in lagen. Jij kunt bijdragen door jouw beeld in te sturen, waardoor archiefmateriaal en hedendaags beeld tot nieuwe oogst leiden.
→ Meer info: www.bit.ly/ImageArcheology

Villa met rotspartij
In december gaven we een voorproefje en vanaf 8 april is ‘ie af: de Berlijnpleinfontein. Een villa van 2 bij 2 meter op de top van een berg, waarvan je droomt dat je er zou kunnen overnachten. Het werk van maker Leonard van Munster prikkelt je verlangen op schaal.
→ Meer info: www.bit.ly/Berlijnpleinfontein

De makers vertellen
Onze host Teddy Tops vraagt de makers van de nieuwe installaties het hemd van het lijf. Hoe zijn zij bijvoorbeeld tot de ontwerpen gekomen? Wat is de relatie tussen de installaties en de omgeving? Om 14:00 uur met Leonard van Munster van de Berlijnpleinfontein, en om 15:30 uur met Sacha van den Haak en Anton Lamberg van Image Archeology. Luister en vraag mee tijdens Maakpraat!

Wezens die de stad kleuren met technologie
Op 7 april is er de Buqs: avondwandeling | RAUM, waarin het verhaal achter de elektronische koloniewezens en de mogelijke toekomst van de slimme stad wordt besproken. In de middag van 8 april kun je gratis meedoen aan de workshop Buqs bouwen door Teun Verkerk en Joris Hoogeboom. Hack de stad!

Utrechts reizende markt met moois
RAUM Drops op deze eerste editie ook de eerste publieke take-over: Le Bazarre: vintagemarkt & meer | RAUM! Utrechts reizende markt presenteert een gecureerde selectie van 's Neerlands vintagehandelaars, lokale boeren, modemeisjes en -mannen, ontwerpers, illustratoren, productdesigners en andere creatieven. Kramen vol vintage kleding en huisraad, prints, antiek, vinyl en ander mooi spul dus!

▼ Meer Informatie

Berlijnplein, 3541cm
Utrecht
08 April , Zondag 12:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 10 Januari , Donderdag
 TivoliVredenburg, Utrecht
 01 Januari , Dinsdag
 Cattenbroekerplas, Woerden
 21 December , Vrijdag
 Kasteel Groeneveld, Baarn
 29 December , Zaterdag
 Nieuwe Dikke Dries, Utrecht
 28 December , Vrijdag
 Het Reeuwijks Wijnhuis, Reeuwijk
 24 December , Maandag
 Hervormde kerk (IJsselstein), IJsselstein
 22 December , Zaterdag
 Leerdam, Netherlands, Leerdam
 29 December , Zaterdag
 Podium de Vorstin, Hilversum
 29 December , Zaterdag
 Torenlaan Theater, Zeist
 23 December , Zondag
 Café Miles, Amersfoort