Qmusic Foute Party met Nakatomi

Ready to party? Kom dan naar de Qmusic Foute Party op 7 april in Music Club Kampen. Met de voetjes van de vloer op de bekende hits van DJ Paul Elstak, Gigi D'Agostino of ‘Dune. Als klap op de vuurpijl komt Nakatomi naar de Foute Party om het feest compleet te maken.

Met een indrukwekkende lijst aan

optredens en een hoog ‘uitverkocht’ gehalte, zijn de Qmusic party’s een echte publiekstrekker. De Qmusic Foute Party wordt verzorgd door 2 DJ’s en uiteraard nemen ze de razend populaire Q-goodies mee! Het leukste feest van Nederland. Zorg dat je erbij bent, want het dak gaat er af.

Nakatomi
Tijdens de hardcorehype in de jaren ’90 scoorde Nakatomi hits die nog groter waren dan de oogpupillen van de jeugd destijds. De doorbraaksingle ‘Free’, nummer 5-hit ‘Sing’ en de ongekende meezing klassieker ‘Children of the night’ (nummer 2 in de Nederlandse Top 40) zal iedereen nog kennen. Niet alleen stonden de hits op high rotation bij alle grote radiostations, ook clipzender TMF draaide Nakatomi grijs en de 350.000 gabbers van Nederland belden hun vingers blauw om Nakatomi aan te vragen bij on-demand clipkanaal The Box. Children of the night zal remastered opnieuw uitgebracht worden en de spontane Angela zal als Nakatomi de zaal op z’n kop zetten.

De happy hardcore hits van Nakatomi worden tot op de dag van vandaag volop gedraaid in bars, clubs, online en on-air, zoals tijdens 90’s Request op 3FM, Die Verrückte Halbe Stunde op 538, Radio Veronica’s 90’s Top 750 en natuurlijk Het Foute Uur van Q-Music.

Mis de Qmusic Foute Party niet en boek nu je tickets via onze website: http://www.musicclubkampen.nl/agenda/qmusic-foute-party-met-nakatomi

▼ Meer Informatie

Flevoweg 90, 8265 PL
Kampen
07 April , Zaterdag 22:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 24 December , Maandag
 Loefpark, Epe
 17 Januari , Donderdag
 IJsselhallen Zwolle, Zwolle
 20 December , Donderdag
 Hedon Zwolle, Zwolle
 11 Januari , Vrijdag
 Hedon Zwolle, Zwolle
 10 Januari , Donderdag
 IJsselhallen Zwolle, Zwolle
 12 Januari , Zaterdag
 De Steiger Swifterbant, Swifterbant
 22 December , Zaterdag
 Veluwe Airsoft, Hulshorst
 24 December , Maandag
 Zwartsluis, Netherlands, Zwartsluis