Pink Floyd Project XXL in Music Club Kampen

Op zaterdag 24 maart 2018 is de Music Club in de ban van Pink Floyd. Het Pink Floyd Project - nl laat jong en oud genieten van een geweldige show met kinderkoor en visueel wordt er flink uitgepakt. Herbeleef of ontdek de muziek van Pink Floyd tijdens deze sfeervolle avond.

Het Pink Floyd project
Pink

Floyd Project brengt sinds 2006 het repertoire van de Engelse rockband Pink Floyd in uitverkochte zalen en theaters. Met zowel elektrische als akoestische shows mag de tributeband van eigen bodem worden gerekend tot de betere Pink Floyd tributes in de Benelux.

De groep grasduint in haar optredens door een halve eeuw Pink Floyd. Van de psychedelische periode met Syd Barrett tot en met het recente werk onder aanvoering van David Gilmour. Natuurlijk komt werk van meesterwerken als The Dark Side of the Moon, The Wall en Wish You Were Here langs, maar ook aan ouder én nieuwer werk wordt niet voorbijgegaan. Voor elke Pink Floyd-fan is er wat wils!

XXL show
In de omvangrijke XXL shows speelt Pink Floyd Project ruim 20 songs, verspreid over twee sets. Een ruim 2,5 uur durende trip down to memory lane, inclusief een krachtig quadrafonisch zaalgeluid, fraai licht, schitterende lasers, de voor Pink Floyd zo herkenbare attributen en last but not least een muzikale uitvoering waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt.

De combinatie van muziek, licht- en lasers, digitale videokunst en quadrafonisch geluid zorgen ervoor dat het oudere publiek Pink Floyd herbeleeft. Tegelijkertijd maakt de jongere generatie kennis met de fraaie muziek van een groep die tot de meest originele en innovatieve uit de geschiedenis van de popmuziek wordt gerekend!

Boek nu je tickets via onze website: http://www.musicclubkampen.nl/agenda/pink-floyd-project1

▼ Meer Informatie

Flevoweg 90, 8265 PL
Kampen
24 Maart , Zaterdag 21:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 24 December , Maandag
 Loefpark, Epe
 20 December , Donderdag
 Hedon Zwolle, Zwolle
 11 Januari , Vrijdag
 Hedon Zwolle, Zwolle
 10 Januari , Donderdag
 IJsselhallen Zwolle, Zwolle
 12 Januari , Zaterdag
 De Steiger Swifterbant, Swifterbant
 22 December , Zaterdag
 Veluwe Airsoft, Hulshorst
 24 December , Maandag
 Zwartsluis, Netherlands, Zwartsluis
 17 December , Maandag
 Zwolse theaters, Zwolle