Pasar Malam op Winkelplein Kort Ambacht

Op Vrijdag 06 en Zaterdag 07 April 2018 wordt er op Winkelplein Kort Ambacht een heuse Pasar Malam georganiseerd worden.

De aanvang van deze evenement begin vrijdag om 11.00. tot 18.00 En op Zaterdag is de aanvang om 11.00 tot 17.00 De organisatie ligt in handen van Stichting Sinar Bintang

In Indonesië

is Pasar Malam een traditionele gebeuren, letterlijk vertaald is dat Avond markt. Pasar Malam bestaat uit verkoop van Food en non Food producten en Muziek.

Er zullen ongeveer 30 verkoop kramen zijn dat min of meer gerelateerd producten uit Azië verkopen. Uiteraard is de zeer bekende Indische eten aanwezig zoals, bami, nasi, sate, rendang, gado-gado enz. Ook niet te vergeten snacks zoals loempia, Risolles, Lemper, Pasteitjes enz Indische dranken Cendol, Ijs-shanghai enz.

Vrijdag : Treed de groep TT& Friends .Deze groep bestaat groot gedeelte uit de voormalig band Whats a name. Ze spelen voornamelijk Oldies, Rock and roll, evergreen en bekende Indonesische lederen .

Aning Bali Ayu groep zal een heuse Balinese en Javaanse dansdemonstraties geven .De leden van de groep zijn allen geboren in de Goden eiland Bali. Vanaf hun kleuter jaren worden ze tradioneel geoefend om deze dansen uit te voeren

Zaterdag Treed de band Mutiara met de bekende zangeres en leidster Maureen Wattimena uit Zoetermeer op. Deze band is zeer bekend in de Pasar Malam en de kumpulan wereld. Ze spelen diverse repertoire, zoals evergreen, rock en Roll, Country en uiteraard Molukse en Indonesische muziek.

Ter completering zal een dansgroep o.l.v Tabita verschillende dansuitvoering presenteren.

▼ Meer Informatie

Kort Ambachtlaan 135, 3333EK
Zwijndrecht
06 April , Vrijdag 11:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 24 Januari , Donderdag
 De Vrienden van Amstel LIVE, Rotterdam
 25 Januari , Vrijdag
 De Vrienden van Amstel LIVE, Rotterdam
 26 Januari , Zaterdag
 De Vrienden van Amstel LIVE, Rotterdam
 09 Februari , Zaterdag
 FC Dordrecht, Dordrecht