Michelle David & The Gospel Sessions | De Oosterpoort

Ze stonden al twee keer eerder in De Oosterpoort en op vrijdag 28 september komen Michelle David & The Gospel Sessions terug om het succesverhaal te vervolgen. Ze komen naar Groningen met het nieuwe album Vol. 3 op zak, een album waarop zij een geheel andere kant van zichzelf tonen, zowel in muzikaal

als in persoonlijk opzicht.

Zoektocht
Gitarist Onno Smit legt uit: “Vol.1 en Vol. 2 waren voor ons een zoektocht en een reis naar de wortels van de muziek waar wij van houden, maar ook naar het vinden van ons geluid, onze stem. Op Vol. 3 hebben we die gevonden, zowel live als in de studio. Het is onze interpretatie van gospel, gewikkeld in een dekentje van soul, blues, jazz en afrobeat.".

Kracht en hoop
2017 was een moeilijk jaar voor zangeres Michelle David en voor haar heeft het nieuwe album dan ook een extra speciale betekenis. "Binnen een korte periode verloor ik enkele van mijn dierbaren, waaronder mijn allerliefste moeder. Meer dan ooit had ik behoefte aan muziek. Muziek die me door de moeilijke momenten sleepte, muziek die me troostte en muziek die me de kracht gaf om door te gaan. Ik weet zeker dat de mensen deze boodschap van hoop en kracht terug horen in de nieuwe songs op dit album. Dit album is waarschijnlijk mijn meest persoonlijke tot nu toe.”.

Volgende stap
Met het laatste album is de band klaar om de rest van de wereld te veroveren. Vorig jaar werden voorzichtig de eerste stappen gezet met optredens in Londen en op andere plekken in Europa (o.a. Deep in the Woods festival). Overal waar ze speelden zagen ze dezelfde reactie bij het publiek: er werd gedanst, gejuicht en mensen werden verbonden door de boodschap van liefde. Dit belooft nog wat voor het concert op 28 september in De Oosterpoort!

Let op: uitsluitend vrije sta- en zitplaatsen beschikbaar.

▼ Meer Informatie

Trompsingel 27, 9724 DA
Groningen
28 September , Vrijdag 20:30

Meer Evenementen In De Omgeving

 20 December , Donderdag
 De Oosterpoort, Groningen
 31 December , Maandag
 Paradigm, Groningen
 29 December , Zaterdag
 Paradigm, Groningen
 15 December , Zaterdag
 Leek, Sportcentrum, Leek
 22 December , Zaterdag
 MFC De Wijert / Helpman, Groningen
 12 December , Woensdag
 Gelukfabriek, Norg