La Coka Nostra, Exclusieve NL show - Iduna, Drachten

Wat krijg je wanneer je top-Mc’s als Ill Bill (Non Phixion), Danny Boy (House of Pain), Slain (Special Teamz) en DJ Lethal (House of Pain & Limp Bizkit) in een ruimte zet met maffiafilms op de achtergrond? La Coka Nostra! Op vrijdag 29 juni komt deze supergroep voor het eerst in vier jaar terug naar

Nederland voor een exclusieve show in Drachtster popzaal Iduna!

De Amerikaanse hiphopgroep La Coka Nostra is nog een van de weinige overgebleven groepen van de vuile hiphopgeneratie uit de jaren negentig. In dit genre mag je zeker spreken van een supergroep gezien de leden van het gezeldschap. DJ Lethal is de Letse producer die jarenlang achter de draaitafels van Limp Bizkit heeft gestaan. Net als Danny Boy stond hij ook jarenlang op het podium bij House Of Pain. Ill Bill is in de New Yorkse hiphopscene bekend om zijn harde en gewelddadige teksten in de rapgroep Non Phixion. Slain is de bad-ass rapper van onder andere Special Teamz. Hoewel La Coka Nostra ooit begon als een gelegenheidsgroep hebben ze inmiddels al drie albums uitgebracht. Ook hebben ze diverse samenwerkingen gedaan met Snoop Dogg, Immortal Technique en B-Real (Cypress Hill) en laten ze zich zowel op plaat als live soms versterken met Vinnie Paz (Jedi Mind Tricks). Dit collectief ademt sex, drugs & rap n roll, heeft een legioen aan fans opgebouwd en rockt voor diegenen die van hardcore hiphop houden!

Double Trouble bestaat uit DJ Jack Da Spinner en MC Ron Van Beats. De twee hebben naam gemaakt met ‘The Arbees’ en zijn hiermee een gevestigde live act in de Nederlandse Hip Hop scene geworden. Begin 2017 besloten ze samen het duo Double Trouble te vormen en in deze vorm nemen ze je vol passie mee terug in de tijd met hun oldskool vibe maar zijn tegelijkertijd nog steeds relevant met dikke raps recht uit het hart.

Hosts: KrisiZ & Devastate

▼ Meer Informatie

Oliemolenstraat 16, 9203 ZN
Drachten
29 Juni , Vrijdag 20:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 22 November , Donderdag
 Leeuwarden, Netherlands, Leeuwarden
 17 November , Zaterdag
 Fletcher Hotel-Restaurant De Zon, Oosterwolde
 24 November , Zaterdag
 De Pleats, Bergum
 17 November , Zaterdag
 Neushoorn, Leeuwarden
 07 December , Vrijdag
 De Pleats, Bergum
 30 November , Vrijdag
 De Lantearne, Surhuisterveen
 28 November , Woensdag
 Le Roy tuin Heerenveen, Heerenveen
 16 November , Vrijdag
 Posthuis Theater, Heerenveen
 17 November , Zaterdag
 Fletcher Hotel-Restaurant De Zon, Oosterwolde
 12 December , Woensdag
 Gelukfabriek, Norg
 13 December , Donderdag
 Paviljoen De Leyen, Rottevalle