Kampioenschapsclubmatch 2018

Kampioenschapsclubmatch 2018

Op zondag 17 juni 2018 organiseert de GRV voor de tweede keer haar KCM op het terrein van KC Arnhem, waarbij Golden Retrievers van alle leeftijden en uit binnen- en buitenland, gekeurd kunnen worden door een drietal Britse rasspecialisten:

● Lynn Walker (Gloi kennel)
● Josephine

Glynn (Westlow)
● Lesley Layland (Applecote)

Zowel de Beste Reu als de Beste Teef zullen maar liefst 2 CAC's verdienen, en de Beste van het Ras mag daarnaast de titel 'Club Winnaar 2018' aan zijn/haar naam toevoegen.

Voor de Club Winnaar is een schilderij ter beschikking gesteld door Martha van Dijk!

Showen met je hond
Een exterieursshow is een evenement waarbij een gekwalificeerde keurmeester je hond beoordeelt op zijn uiterlijk, er wordt ook gekeken of je hond zich goed gedraagt in de showring.Om deel te mogen nemen aan deze show moet je hond een Golden Retriever met stamboom zijn. Als de eigenaar in Nederland woont, moet de hond in het Nederlands Honden Stamboek (NHSB) van de Raad van Beheer staan. De naam en het adres op het eigendomsbewijs moeten overeenstemmen met de werkelijkheid.
Voordat je daadwerkelijk deelneemt aan een show, is het verstandig het voorbrengen van je hond in de ring alvast te oefenen. Een ringtraining kun je bij veel kynologenclubs volgen. Je oefent dan om je hond netjes in snelle pas of draf te laten lopen, maar ook leert je hond om enige tijd rustig en zo mooi mogelijk te blijven staan. Daarnaast went je hond er tijdens de training aan dat een vreemde hem betast of zijn gebit wil zien.
De keurmeester kijkt niet alleen of je hond gezond is ('fit for function') en gedrag vertoont dat bij het ras past. Hij kijkt natuurlijk ook naar het uiterlijk van je hond.
Doe je voor het eerst mee aan een show, dan is de KCM een prima start, prachtige locatie en allemaal liefhebbers van hetzelfde ras, de Golden Retriever. .
Inschrijven voor deze gezellige, en sfeervolle show kan via het online inschrijfformulier op onze website vanaf 15 maart!

Wij hopen eenieder, met of zonder Golden, en al dan niet ingeschreven, te mogen verwelkomen, om met z'n allen te gaan genieten van een groot aantal prachtige
rasvertegenwoordigers, toegang is gratis.

▼ Meer Informatie

Drielsedijk 15A, 6841 HJ
Arnhem
17 Juni , Zondag 08:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 29 December , Zaterdag
 GelreDome, Arnhem
 29 December , Zaterdag
 Main Meetings Raalte, Elst
 27 December , Donderdag
 Stichting Fantasy4all (official page), Arnhem
 31 December , Maandag
 De Hazenberg (Brummen), Brummen
 29 December , Zaterdag
 Buurthuisje Hoogstede-Klingelbeek, Arnhem
 27 December , Donderdag
 Velp On Ice 2018, Velp
 25 December , Dinsdag
 Paviljoen hotel Rhenen, Rhenen
 31 December , Maandag
 Paviljoen hotel Rhenen, Rhenen
 25 December , Dinsdag
 Paviljoen hotel Rhenen, Rhenen
 19 December , Woensdag
 Cardo Theater, Groesbeek
 18 December , Dinsdag
 Liemers Kunstwerk, Zevenaar