GroenLinks Groningen-dag (met Bas Eickhout)

De provinciale afdeling organiseert dit jaar voor het eerst een GroenLinks Groningendag. Wij willen graag iedereen - lid of geen lid - die GroenLinks een warm hart toedraagt (van binnen én buiten Groningen) van harte uitnodigen om deze dag langs te komen en meer te weten te komen over de provinciale

politiek.

Maar we kijken ook over de provinciale grenzen heen: Bas Eickhout vertelt over zijn werk in het Europees Parlement. Hierna zal hij samen met gedeputeerde Nienke Homan praten over energietransitie: we weten allemaal dat we van het gas en eigenlijk alle fossiele brandstoffen af moeten. Maar hoe gaan we dat doen?
Daarnaast is er een workshop over populisme en kun je kennismaken met onze Statenleden, wethouders en gedeputeerde.
Tenslotte, als tegenwicht voor al deze serieuze inhoud, geeft het campagneteam een presentatie over de vorm: hoe kunnen we al onze idealen nou het beste voor het voetlicht brengen?
Uiteraard sluiten we af met een gezellige borrel (vanaf een uur of 16.15)
De Groningendag is voor iedereen gratis toegankelijk en begint om 13:00 in het Poortershoes (Oosterweg 13, Groningen).
Tot dan!

Van tevoren mee lunchen?
Voorafgaand aan deze Groningendag wordt er vanaf 12.15 uur een lunch geserveerd. Als je gebruik wilt maken van deze lunch meld dit dan uiterlijk vrijdag 6 april bij rudysterenberg@home.nl en maak € 8,-- over op rekeningnummer NL44TRIO0390423955 ten name van GroenLinks Provincie Groningen te Noordlaren. Pas als we je betaling ontvangen hebben, is je reservering definitief.

▼ Meer Informatie

Oosterweg 13, 9724 CA
Groningen
14 April , Zaterdag 13:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 20 December , Donderdag
 De Oosterpoort, Groningen
 31 December , Maandag
 Paradigm, Groningen
 29 December , Zaterdag
 Paradigm, Groningen
 22 December , Zaterdag
 MFC De Wijert / Helpman, Groningen