GMTEC's Supercarmeeting 2018

De derde editie van de GMTEC's Supercarmeeting!

Op 24 maart 2018 staat alweer de derde meeting bij GMTEC in Oud-Beijerland op het programma. Na het daverende succes van de eerste twee edities hopen wij er, samen met jullie, weer een mooie dag van te maken! Iedereen is welkom om tussen 10.00u en 14.00u

een kijkje te komen nemen in de werkplaats van GMTEC, waar diverse exclusieve supercars met passie worden onderhouden, maar ook om rond te kijken op het terrein rondom GMTEC, waar de mooiste en meest zeldzame auto’s uit Nederland en België zich verzameld hebben.

Mocht u in het bezit zijn van een mooie sportwagen, schroomt u dan niet om middels een berichtje op deze pagina achter te laten u aan te melden voor dit spektakel! U kunt zich ook aanmelden middels onze nieuwe website; http://www.gmtec.nl/aanmelden

Aanmelden is vrijblijvend en niet vereist; wel geeft dit voor zowel de organisatie als de bezoekers een beeld van wat zij kunnen verwachten. Ook zonder aanmelding is een ieder, met of zonder supercar, echter van harte welkom!

Omdat er tijdens de voorgaande editie enige onduidelijkheid is ontstaan omtrent het toelatingsbeleid, zijn er door de organisatie interne richtlijnen opgesteld. Bij deze derde editie zal er opnieuw onderscheid gemaakt worden tussen 'sportcars' en 'supercars'. Bij 'sportcars' moet gedacht worden aan bijvoorbeeld Lotussen, oudere AMG-, M- en RS-modellen; onder 'supercars' verstaan wij Ferrari's, Lamborghini's en ook de nieuwste AMG-, M- en RS-modellen.
Deze editie zullen wij er echter voor zorgen dat het 'sportcars' gedeelte meer onderdeel zal zijn van het evenement, zodat dit niet voelt als een veredelde bezoekersparkeerplaats. Meldt u zich echter wel aan middels een berichtje aan GMTEC of middels het aanmeldformulier op de onze website, waarna wij u binnen 24 uur bekend maken op welk gedeelte van het terrein u een plekje krijgt.
Door de organisatie kan hierbij voor groepen vrienden of leden van StreetGasm en Cars and Business een uitzondering worden gemaakt.

Wanneer uw auto niet vermeld staat in deze richtlijnen maar u wel het idee hebt dat uw auto welkom is, aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

Een overzicht met aanmeldingen en overige informatie vindt u op deze pagina.

Wij zien u graag op 24 maart 2018 in Oud-Beijerland!

▼ Meer Informatie

Louis Pasteurstraat 17, 3261 LZ
Oud-Beijerland
24 Maart , Zaterdag 10:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 03 Januari , Donderdag
 Zesdaagse van Rotterdam, Rotterdam
 21 December , Vrijdag
 Rotterdam Ahoy, Rotterdam
 23 December , Zondag
 De Doelen, Rotterdam
 05 Januari , Zaterdag
 Margriet (Schiedam), Schiedam
 12 Januari , Zaterdag
 Nederlandse Modelspoordagen, Rijswijk
 26 December , Woensdag
 Maria Hoeve Strijen, Strijen
 20 December , Donderdag
 De Jachthaven Kwintsheul, Kwintsheul
 22 December , Zaterdag
 Villa Vonk Hoogvliet, Hoogvliet
 08 Januari , Dinsdag
 Schouwburg Kunstmin, Dordrecht
 22 December , Zaterdag
 The Irish Pub, Vlaardingen
 02 Januari , Woensdag
 Theater aan de Schie, Schiedam
 31 December , Maandag
 ss Rotterdam, Rotterdam
 02 Januari , Woensdag
 Gemeente Ridderkerk, Ridderkerk
 09 Januari , Woensdag
 Schouwburg Kunstmin, Dordrecht
 11 Januari , Vrijdag
 Sportboulevard Dordrecht - Optisport, Dordrecht