Gllamcamp at Lowlands 2018

De Gllamcamp op Lowlands 2018!

Ook dit jaar is er een Gllamcamp Basis en een Gllamcamp Comfort & Luxe camping.

Op de Gllamcamp Basic ga je voor het ultieme gemak. Geen gesleep met zware kampeerspullen of gedoe met het opzetten en afbreken van een tent: je accommodatie staat keurig netjes voor je

klaar, bagage erin en Lowlands kan beginnen!

Je kunt gebruikmaken van het badhuis op de naastgelegen Camper Camping en je auto parkeer je op de reguliere parking. Campingburgemeester Jan staat dit jaar vanzelfsprekend weer voor je klaar!

Slapen in een (boxspring)bed, een eigen badhuis, uitgebreide kiosk en gezellige loungeplekken? Op de Gllamcamp DeLLuxe ontbreekt het je aan niets!

De luxe accommodaties zijn van vele gemakken voorzien en je maakt gebruik van een eigen Gllamcamp DeLLuxe badhuis waarin je make-up tafels en spiegels vindt. Bij de diverse loungeplekken of rond het kampvuur kun je nog even lekker chillen na een mooie festivaldag. Bij de DeLLuxe kiosk haal je versgemalen bonenkoffie, heerlijke sapjes of een goed ontbijt om de dag mee te starten en natuurlijk is er ook een biertje of wijntje verkrijgbaar. Zelfs een parkeerplaats op 400 meter wandelen van je Delluxe accommodatie op de Gllamping DeLLuxe is mogelijk. Campingburgemeester Jan heet je graag welkom!

Let op: je dient in het bezit te zijn van een festivalticket: deze is niet inbegrepen bij de huur van een accommodatie op de Gllamcamp.

▼ Meer Informatie

Spijkweg 30, 8256 RJ
Biddinghuizen
16 Augustus , Donderdag 14:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 01 Februari , Vrijdag
 CARP ZWOLLE, Zwolle
 26 Januari , Zaterdag
 Koetshuis Biddinghuizen, Biddinghuizen
 01 Februari , Vrijdag
 AgoraTheater Lelystad, Lelystad