Doodskop, TreeHook, Unknown Children, Stockholm Syndrome

Vanavond een bundeling van bijzonder weerbarstig regionaal talent, afgetopt met één van de sterkste Nederlandse hardcore punkbands sinds jaren!

Vorig jaar bracht Doodskop hun derde plaat Parabellum uit. Gedreven door de overtuiging dat 'hardcore veel te voorspelbaar en zuur, en punkrock veel te zoet

is anno 2017' laat de band een eigenzinnig geluid horen dat de nodige raakvlakken heeft met Dead Kennedys, vroege Rollins Band en NoMeansNo. NMTH wist het raak te omschrijven: "Doodskop fuseert hardcore met cross-over rock en zwartgallige poëzie van de straat. Rauw, hard, soms humoristisch en altijd Nederlandstalig; het is een beetje alsof we Def P met een hardcoreband horen."

De scene van de 'overkant van boven' brengt ons het Schouwse fenomeen TreeHook. De band verscheen zowat uit het niets op diverse Zeeuwse festivals en liet daar iedereen volledig overdonderd achter. Het ijzersterke album X bevestigd die reputatie alleen nog maar. De plaat klinkt alsof 'ie zo uit de studio van Steve Albini zou kunnen komen. Noiserock, post hardcore, loeiende stoner en zomeer, het komt allemaal langs op een onverwacht verslavende plaat.

The Unknown Children hebben nauwelijks nog introductie nodig. Punk-rock met uitstapjes naar grunge en hard-rock, een gewaagd concept dat 20 jaar geleden niet te bedenken was, maar het leverde de jonge band inmiddels al behoorlijk wat optredens op, zoals vanavond eentje in 't Beest!

Stockholm Syndrome waren in november 2016 te zien met hun eerste optreden tijdens een Beest On Tour show van Sisters of Suffocation in De Vrijbuiter. Inmiddels een aantal optredens verder gaan we horen of de volume-productie evenredig is meegegroeid!

▼ Meer Informatie

Beestenmarkt 3, 4461 CS
Goes
07 April , Zaterdag 20:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 13 Oktober , Zaterdag
 Hafla Al Zahra - 5 year anniversary, Middelburg
 29 September , Zaterdag
 Yersekendam, Netherlands, Yersekendam
 22 September , Zaterdag
 Yoga Sadhana - City Yoga Retreat Vlissingen, Vlissingen
 06 Oktober , Zaterdag
 Yoga Sadhana - City Yoga Retreat Vlissingen, Vlissingen
 22 September , Zaterdag
 Café De Concurrent, Vlissingen
 12 Oktober , Vrijdag
 Praktijk PINK, Middelburg
 28 September , Vrijdag
 Burgh Haamstede, Haamstede
 21 September , Vrijdag
 Gemeente Terneuzen, Terneuzen
 29 September , Zaterdag
 KJC Coaching te nieuwerkerk - zld, Nieuwerkerk