De Likt + Support: Oost Wanted // Leon B. | Burgerweeshuis

Met meer dan 100 shows was 2016 een bizar jaar voor De Likt. Door de combinatie van minimale techno en italo van John van Beek, de gevarieerde funky garnering van Giorgi Kuiper en de gepeperde woorden van Jordy Dijkshoorn ontwikkelde de groep een geheel eigen geluid. Het grote publiek kent De Likt dankzij

het inmiddels miljoenen keren bekeken filmpje ‘Praat Rotterdams Met Me' en hun eerste single en clip van de track ‘Ja Dat Bedoel Ik’.
Na het succesvolle debuutalbum ging het keihard, mede dankzij de geruchtmakende sterke live shows. De Likt speelde elke zaal en festival waar ze stonden helemaal plat.
In de zomer van 2017 werd frontman Jordy ernstig mishandeld. Hij herstelde gelukkig voorspoedig en begin 2018 treedt De Likt weer op en zijn ze druk bezig met het afronden van het 2e album dat 23 februari uit komt. De eerste single van dit album heet ‘Alleen zij geeft licht in de duisternis’.

Oost Wanted

Oost Wanted is een Nederlandstalig rapduo uit Overijssel. Na twee jaar productief bezig te zijn geweest hebben de jongens op plaatsen door het hele land opgetreden en een debuutalbum op hun naam staan. Van house tot moombahton, Oost Wanted laat zien elk genre aan te durven pakken. Met ophitsende tracks beloven zij er elke show een grandioos feest van te maken.

▼ Meer Informatie

Bagijnenstraat 9, 7411 PT
Deventer
16 Maart , Vrijdag 20:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 24 December , Maandag
 Loefpark, Epe
 06 Januari , Zondag
 Restaurant Take Off, Teuge
 06 Januari , Zondag
 Restaurant Take Off, Teuge
 31 December , Maandag
 De Hazenberg (Brummen), Brummen
 22 December , Zaterdag
 Nationaal Paracentrum Teuge, Teuge
 21 December , Vrijdag
 Bluescafe Apeldoorn, Apeldoorn
 21 December , Vrijdag
 Deventer, Netherlands, Deventer
 06 Januari , Zondag
 Bistro de Tasca Markelo, Markelo