De Jeugdzorg draait door

Het komt dichterbij.. Het Juvent Event 2018! Een inhoudelijke conferentie voor collega’s van Juvent, pleegouders, gezinshuisouders, externe stakeholders en belangstellenden. Een mooi moment om alvast de onderstaande data te noteren in uw agenda!

15 maart - Conferentie ‘De jeugdzorg draait door!’
De

impact van de transitie op processen en vormgeving van de zorg was enorm. Hoe kijken we nu we drie jaar op weg zijn als Zeeuwse Jeugdzorgspecialist naar onze rol in hulpverleningsland? Hoe sluiten anderen aan om kinderen en gezinnen te helpen? Waar liggen de grenzen? Waar liggen mogelijkheden die we nog niet benutten? Daarover gaan we graag in gesprek, in een setting á ‘De wereld draait door’. Samen met een aantal collega’s en tafelgasten van gemeenten, woningcorporaties, beleidsadviseurs, kinderopvang etc. gaan we in gesprek over de knelpunten en ontwikkeling in de jeugdzorg. Met als doel.. het realiseren van een sterk systeem in belang van het kind en zijn omgeving! Dit event vindt plaats in de week van Zorg en Welzijn op donderdagmiddag 15 maart locatie De Stenge, Stengeplein 1, 4451 CZ Heinkenszand.

Nu al aanmelden?
Wilt u zeker zijn van een plek in het publiek? Mail dan naar communicatie@juvent.nl. Er zijn dan geen kosten verbonden aan deelname.

Nadere berichtgeving en de officiële uitnodiging met de programmering van het Event volgt nog.

Deel dit evenement ook gerust door naar andere personen binnen uw organisatie of andere organisaties die het Juvent Event absoluut niet mogen missen.

▼ Meer Informatie

Park veldzigt 43, 4330 AC
Middelburg
15 Maart , Donderdag 12:00

Meer Evenementen In De Omgeving