Cursus Schminken deel 1

Wilt u goed leren schminken? Dan bent u bij Schminkspecialist aan het juiste adres. Tijdens deze veelomvattende cursus schminken deel 1 brengen onze professionals hun vakkennis graag aan u over. Door de eenvoudige opbouw van deze schminkcursus is er geen speciale voorkennis nodig om aan de cursus deel

te kunnen nemen. Iedereen kan leren schminken, u ook!

Het gebruik van de juiste producten en het toepassen van verschillende technieken staan tijdens deze schminkcursus centraal. De cursus Schminken deel 1 verzorgen wij op één dag van 09:45 uur tot 15:45 uur in onze studio te Weert. De inhoud van deze veel omvattende dagcursus bevat de volgende onderdelen: productkennis, veiligheid, kleuren blenden, krullen en druppels met verschillende penseeltechnieken, bloemen en vlinders maken met een een dubbel geladen penseel.

Bij de cursus schminken deel 1 werken wij met producten van het gerenommeerde Nederlandse make-up merk Grimas. De producten die wij tijdens deze cursus gebruiken zijn o.a. Cleansing lotion, Schmink op waterbasis, verschillende ronde penselen, bloemenpenseel, waaierpenseel, poederkwast, stippel penseel, polyglitters, tipcreme, colour powder, strass steentjes en cleansing cream.

Dagindeling
Het eerste uur van de cursus behandelen we de productkennis en verschillende spons- en penseeltechnieken. Terwijl de docent de verschillende technieken laat zien oefent elke cursist meteen op de eigen arm. Vervolgens zal de docent een demonstratie doen waarin alle behandelde technieken worden verwerkt. Na de demonstratie heeft elke cursist 20 minuten de tijd om alle technieken te verwerken in een klein ontwerp, we werken op elkaar. Na de lunch zal de docent starten met een demonstratie waarbij alle technieken worden herhaald en aangevuld met verschillende producten waarmee we het ontwerp afwerken. De cursisten gaan vervolgens onder begeleiding van de docent zelf aan de slag, we werken 1 ontwerp volledig uit in 45 minuten. Ook in de middag werken we op elkaar, zit u model voor een andere cursist dan kunt uiteraard veel leren door goed te kijken hoe andere cursisten aan het werk zijn.

Doelstelling en doelgroep
Het aanbrengen van een mooi schminkontwerp begint met het gebruik van de juiste producten en het toepassen van verschillende technieken. Omdat we tijdens deze cursus schminken deel 1 werken met verschillende tips en trucs is deze cursus geschikt voor iedereen. Of u nu les wilt volgen omdat u kinderen of volwassenen gaat schminken, tijdens deze dagcursus leert u een goede basis waarmee u alle kanten op kunt. Naast deze schminkcursus hebben we verschillende interessante aanvullende modules ontwikkeld die we eveneens in een compact lesprogramma aanbieden.

Prijs
U kunt deze cursus Schminken deel 1 volgen op één lesdag van 09:45 uur tot 15:45 uur. De prijs van deze veelomvattende cursusdag is € 80,- per persoon. Dit is incl. gebruik van de lesmaterialen, koffie/thee, lunch en een digitale foto's gemaakt in onze fotostudio.

Korting
Cursisten ontvangen na afloop van de les in onze winkel 10% korting op ons volledige assortiment, m.u.v. van reeds afgeprijsde artikelen.

▼ Meer Informatie

Graafschap Hornelaan 157A, 6001 AC
Weert
18 November , Zondag 09:45

Meer Evenementen In De Omgeving

 17 Februari , Zondag
 Gemeenschapshuis De Klokkestoel, Heibloem