Citizens' Dialogue over duurzaamheid met Frans Timmermans

Op 15 maart 2018 deelt de Eerste Vicevoorzitter van de Europese Commissie Frans Timmermans in Tivoli Vredenburg het podium met bijzondere gasten zoals jonge duurzame ondernemers, muzikanten en artiesten. Tijdens een speciale editie van de Citizens’ Dialogues gaat Frans Timmermans met die ondernemers,

innovators én iedereen in het publiek, graag in gesprek over de duurzame ambities van de EU.

Hij is benieuwd naar jullie ideeën. Hoe moet die toekomst er volgens jou uitzien? Wat zijn de grote uitdagingen die voor ons liggen? Wat zijn de kansen? Hoe gaan we samen de wereld verduurzamen? En welke rol moet Europa spelen?

De avond wordt gemodereerd door Leon Verdonschot en afgesloten met een gezellige borrel. Kom je ook? Verzeker jezelf snel van een plek en reserveer via de link. En belangrijk: vergeet niet je ID mee te nemen!

De inloop is vanaf 19:30 en het programma is van 20:00 tot 21:30. De voertaal van de avond is Nederlands. Voor Engelstaligen is vertaling beschikbaar.

De Citizens’ Dialogues is een reeks van gesprekken die de Europese Commissie organiseert in alle landen van de Europese Unie. Tijdens deze bijeenkomsten bieden we inwoners van Europa de gelegenheid om in gesprek te gaan met politici van de EU over het soort Europa waarin ze graag willen wonen en wat hun verwachtingen van de Europese Unie zijn.

▼ Meer Informatie

Vredenburgkade 11, 3511 WC
Utrecht
15 Maart , Donderdag 19:30

Meer Evenementen In De Omgeving

 10 Januari , Donderdag
 TivoliVredenburg, Utrecht
 01 Januari , Dinsdag
 Cattenbroekerplas, Woerden
 21 December , Vrijdag
 Kasteel Groeneveld, Baarn
 29 December , Zaterdag
 Nieuwe Dikke Dries, Utrecht
 24 December , Maandag
 Hervormde kerk (IJsselstein), IJsselstein
 22 December , Zaterdag
 Leerdam, Netherlands, Leerdam
 18 December , Dinsdag
 Total Health Draaibrug 4 Houten, Houten
 29 December , Zaterdag
 Podium de Vorstin, Hilversum
 29 December , Zaterdag
 Torenlaan Theater, Zeist
 23 December , Zondag
 Café Miles, Amersfoort