Borrelen Op De Maet Van GaJa en Sanne van Hellemond

Op zondagmiddag 15 april 2018 zullen bij Borrelen Op De Maet Van GAJA en Sanne van Hellemond komen optreden. Deze muzikanten zullen hun muziek in een semi-akoestische setting laten klinken, waarbij het publiek naast de muziek ook kan genieten van een drankje en een hapje. Borrelen Op De Maet Van is de

samenwerking tussen stichting Poporganisatie Breda (POB) en Café Corenmaet die het publiek tijdens de zondagmiddagborrel om de week laat genieten van lokaal, regionaal en landelijk muzikaal talent. In café Corenmaet aan de Havermarkt 1 te Breda is iedereen vanaf 15.00 uur weer welkom om te komen kijken, luisteren en vooral te genieten. De entree geheel gratis.

Na het uit een vallen van akoestisch duo Anne & James was het voor gitarist James Gatsonides tijd voor iets nieuws. Tijdens het zoeken naar nieuw talent stuitte hij op zangeres Gaia van der Veeken. Na wat samen te hebben gespeeld in de studio van James bleek het al snel te klikken. Gaia, die zelf ook gitaar en piano speelt, kwam met het idee om covers te bewerken en deze op een sfeervolle, eigen manier te brengen. De naam voor de act was snel gevonden, door de eerste twee letters van beide voornamen samen te voegen, en zo was akoestisch duo GaJa een feit. Er werd een repertoire opgebouwd dat naast rustige luister liedjes ook up tempo nummers bevat, en waarin de muziek van onder andere Lady Gaga, R.E.M, Jessie J en Pixie Lott wordt vertolkt. Inmiddels zijn de eerste optredens ook een feit, en werd het publiek ik cafés De Mot, De Kleine Wereld en Walkabout al vermaakt.

De nog geen twintiger Sanne van Hellemond is al op jonge leeftijd begonnen met muziek maken. Ze speelt covers van bekende popliedjes. Vooral nummers van deze tijd, maar ook wat oudere liedjes. Ze geeft daarbij wel haar eigen draai aan die nummers, door bijvoorbeeld een liedje van een elektrische band naar een akoestische versie om te buigen, of van een popsong een countrynummer met gitaar en zang te maken. Ervaring heeft ze ook opgedaan via de schoolband, als helft van duo The Silent Cycles waarmee ze al heeft opgetreden op verschillende podia in Brabant, en door haar samenwerking met De Verse Helden Band. Daarnaast heeft ze natuurlijk ook al solo opgetreden, zoals tijdens de 4 mei herdenking in Tilburg, bij de 11e Minstrelen- en Troubadourentocht, en eerder dit jaar nog tijdens Cultuurnacht Breda. Ook was ze eerder al eens te bewonderen bij Borrelen Op De Maet Van. Het publiek reageert daarbij altijd enthousiast en vertellen haar maar wat graag dat bij countrymuziek en de rustige akoestische nummers haar stem het beste tot haar recht komt. Haar doel is dan ook om mensen te raken met de muziek die zij ten gehore brengt, waarbij ze haar enthousiasme en de passie voor muziek graag hoopt te mogen delen met anderen.

POB en Café Corenmaet presenteren Borrelen Op De Maet Van GaJa en Sanne van Hellemond, zondag 15 april 2018 café Corenmaet, Havermarkt 1 te Breda, aanvang 15.00 uur en entree geheel gratis.

www.facebook.com/ak.duo.gaja
www.facebook.com/sannevanhellemondmusic
www.pobsite.nl
www.corenmaet.nl

▼ Meer Informatie

Havermarkt 1, 4811 WG
Breda
15 April , Zondag 15:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 22 December , Zaterdag
 Poppodium 013, Tilburg
 21 December , Vrijdag
 Poppodium 013, Tilburg
 11 Januari , Vrijdag
 Sportpark Jeugdland (UVV '40), Ulvenhout
 26 December , Woensdag
 Maria Hoeve Strijen, Strijen
 22 December , Zaterdag
 Hieriest, Waspik
 20 December , Donderdag
 Café Hoegaarden, Tilburg
 11 Januari , Vrijdag
 Sportboulevard Dordrecht - Optisport, Dordrecht
 01 Januari , Dinsdag
 Hijgend Hert, Breda
 23 December , Zondag
 Oosterhout, Netherlands, Oosterhout
 12 Januari , Zaterdag
 Willem van Oranje College, Waalwijk, Waalwijk