Borrel, Babbel en Benefiet

Zaterdag 31 maart 2018, een prima datum voor een borrel & babbel met dit jaar een heel bijzonder tintje...

Naast dat het een natuurlijk een super gezellig middag wordt met hapjes en drankjes gaat Copycat in crazy piano style jullie verzoeknummertjes spelen.

Daarnaast is er een niet te missen veiling

van Copycat en Molenhoek merchandise (en dat willen jullie natuurlijk allemaal hebben) en zorgt onze chefkok Ben Snackers en De zesde Smaak voor een heerlijke BBQ.

De opbrengst van de verzoeknummertjes, de veiling en het lekkers van de bbq komt volledig ten goede aan Team Peeland 4 Leon.

Team Peeland 4 Leon bestaat uit Alinda de Visser, Sandra de Bruine, Annelies Van Schoonhoven Jongejan en Elly Schuitert - Karelse. Samen gaan ze voor Leon de Alpe d'HuZes beklimmen. Leon wilde dit graag doen voor zijn moeder en zus maar helaas is dit hem niet gegund. Natuurlijk is het ook voor alle vrienden, bekenden en familieleden die geconfronteerd zijn/worden met deze verschrikkelijke ziekte.

Wat is Alpe d'HuZes? Alpe d'HuZes is een actie waarbij deelnemers, danwel op de fiets, rennend, wandelend, met een handbike of wheeler, of op een andere manier - alleen of in een team - geld bijeen brengen waarmee wij een bijdrage leveren aan de strijd voor de overwinning op kanker.

Op één dag wordt de legendarische Alpe d'Huez tot 6 keer aan toe beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in de jaren 2006 tot en met 2017 al heel veel deelnemers, waaronder een aantal (ex-) kankerpatiënten.

▼ Meer Informatie

Molenweg 69a, 4493 NC
Kamperland
31 Maart , Zaterdag 16:00

Meer Evenementen In De Omgeving