50s/60s/70s/80s Revival Party

Als je (u!) een bouwjaar hebt van voor 1980, kom dan Koningsdag vieren bij POPPODIUM THE RIVER in EVERDINGEN! Want alleen hier ga je terug in de tijd en gaan vele hits uit de 50er, 60er, 70er en 80er jaren herbeleefd worden.

De grote klapper is ‘s werelds oudste nog bestaande Rock & Roll band. Waar

sommigen de term “Indo Rock” zouden gebruiken, zeggen wij graag “Rock & Roll, the Indo way“!

We hebben het hier over de in 1959 (!) opgerichte Nederlands-Indische band

THE CRAZY ROCKERS!

De bezetting bestaat in de basis nog altijd uit Eddy Chatelin (zang en staccato riff gitaar) en Woody Brunings (zang/slaggitaar). Samen vormen zij al sinds 1959 de kern van de Crazy Rockers! Feitelijk de enig overgebleven uitvoerders van de Rock & Roll in Indo-stijl, stammend uit de tijd dat het vooral in Duitsland voet aan de grond kreeg ten tijde van de rijzende sterren van collegabands als de Tielman Brothers.

Daarnaast speelt Boyd Brostowski (ex Buffoons) al bijna 40 jaar de drums en is Louis Drabe al meer dan een decennium de bassist/ zanger bij de band. En om het plaatje compleet te maken zien we niet de minste op sologitaar: Chris Latul. Hij is de schrijver van de grote hit “Arumbai”, toen hij nog bij de populaire band “Massada” speelde.

De Crazy Rockers bestaan dus al bijna 60 jaar en hebben reeds hun sporen in heel Europa verdiend en hebben talloze platen en CD’s opgenomen. Ze hebben als voorbeeld gediend voor jongens als George Kooyman en Rinus Gerritsen (Golden Earring), Erwin Java (Cuby) en Jan Akkerman. Hebben ook prachtige shows neergezet samen met deze toppers. Hun rockstijl heeft na 60 jaar totaal niets aan power en show ingeboet. Au contraire! Maar dat kun je alleen zelf geloven als je het eerst komt beleven!

CHARDS

Deze regionaal zeer bekende band speelt vele bekende en swingende hits uit de 50er, 60er, 70er en 80er jaren en staat onder leiding van tevens een ouwe rot uit het vak, die voorheen samen met de Tielman Brothers en The Crazy Rockers op de bühne heeft gestaan: Albert van Prehn. Net als Eddy, speelt ook hij die typische Indische riff gitaar.

SMOOTH OPERATORS (tribute 2 Sade)

De enige Sadetributeband, brent een ode aan de tijdloze muziek van een van de beste Britse bands aller tijden uit de jaren 80 die vele hits produceerde, zoals ” When am I gonna make a living”, “Sweetest Taboo”, “Hang on to your love” en natuurlijk “Smooth Operator”.

Sade zelf treedt al jaren niet meer op vanwege prive omstandigheden, dus als een grote troost kan het worden beschouwd wanneer deze band haar hits van vooral de eerste drie albums ten gehore gaat brengen.

▼ Meer Informatie

Graaf Florisstraat 4a, 4121EL
Everdingen
27 April , Vrijdag 16:00

Meer Evenementen In De Omgeving

 14 Februari , Donderdag
 MOTORbeurs Utrecht, Utrecht
 10 Februari , Zondag
 Zaltbommelse Stadsbrouwerij, Zaltbommel
 16 Februari , Zaterdag
 Activiteiten en Sport Vereniging Bredius ASVBredius, Woerden
 16 Februari , Zaterdag
 De Schildkamp, Asperen